Nieuwe NeemS-website gelanceerd

Nieuwe NeemS-website gelanceerd

Jippie! Hier is ie dan, de nieuwe NeemS-website. Een frisse stijl, duidelijke opzet en sprekende kleuren. U kunt van ons verwachten dat we meer zichtbaar zijn, door middel van posts en het gebruik van social media. Ook zijn er samenwerkingen gestart, die later regelmatig terug te vinden zullen zijn op deze site.

Het is geen geheim dat NeemS en West Practice sinds een half jaar stevig samenwerken. Met name de communicatie wordt voor een groot deel door ons verzorgd. Maar we verklappen nog niet alles. Er is meer.

Deze site is nieuw, dus mocht u iets zien dat niet juist is, laat het weten en we passen het aan. Voor nu, veel plezier gewenst met het verkennen. Deel gerust. We hopen dat het bevalt!

No Comments Yet.

Leave a comment