Speciaal voor vrijwilligersorganisaties

Speciaal voor vrijwilligersorganisaties

Vrijwilligersorganisaties hebben het druk en daarom niet heel veel tijd om de informatie op hun website te stroomlijnen. Wat staat waar? Is het duidelijk voor iedereen? Hoe houd je het leuk om je site of social media te updaten? Wij bieden graag een helpende hand of kunnen bepaalde acties overnemen. Helaas niet gratis maar na overleg prima betaalbaar. Wij weten immers waar het bij vrijwilligersorganisaties om draait.

Marc van Naamen werkt sinds 1993 in het Rotterdamse vrijwilligersveld en volgt de digitale revolutie actief. Die combinatie maakt het makkelijk praten. We kennen de berg maar weten ook de slimste route.

Vrijblijvend uw vragen in kaart brengen? Neem gerust contact op. Vrijwilligerswerk is top en uw informatie belangrijk!

No Comments Yet.

Leave a comment