Verhalenvangers – editie Lage Erfbrug

Verhalenvangers – editie Lage Erfbrug

'Ik ga die kant op', zegt een kwieke man op leeftijd, wijzend naar de Schiedamseweg. 'Boodschappen doen. Maar er is een tramstoring, ofzo, want ik zag net bij de Nieuwe Binnenweg tram 21 rijden en die hoort daar helemaal niet. En op zo'n bord bij een halte stond dat de volgende tram pas over 58 minuten zou komen. Nou, dan ga ik toch lopen.' Hij lacht en hoeft geen koffie. 'Heb ik net op'.

Madelon Stoele en Marc van Naamen zijn een Delfshavens samenwerkingsverband aangegaan. Als start hiervan settelden zij zich op een frisse maar zonnige dinsdagochtend in oktober 2017 met koffie, thee en een paar krukjes bij de Lage Erfbrug, om verhalen te vangen. Voorbijgangers worden uitgenodigd aan te schuiven en onder het genot van een warme versnapering hun verhaal te vertellen. Al tijdens het uitladen van de bakfiets komen de eerste verhalen al los. Hierboven las u deel 1.

No Comments Yet.

Leave a comment