Vruchtbare workshop Master Your Business

Vruchtbare workshop Master Your Business

In de West Practice-hub aan de Rösener Manzstraat, Delfshaven, werd zondag 12 november de workshop Master Your Business gegeven. Een goed gestemd, divers gezelschap van Rotterdamse ondernemers schoof aan om een volle dag aandachtig de informatie in zich op nemen, die Zaken Expert-directeur Farid Darkaoui met passie deelde. Al tijdens het voorstellen bleek dat bijna iedere deelnemer van toegevoegde waarde kan zijn voor een van de anderen.

'Wanneer je niets doet, gebeurt er ook niets', begon Farid zijn presentatie. 'En als je iets doet, groei dan mee met de steeds veranderende markt. Je kunt klagen dat het niet meer zo is als vroeger, maar het is simpel: je groeit mee of je gaat dood.' Theorieën, perspectieven en uitdagingen voor jezelf, de onderwerpen waren talrijk en leerzaam. 'En pas het meteen morgen toe! Als is het maar één onderdeel.'

Na afloop werden veelvuldig gegevens uitgewisseld. De een wilde een professionelere website, een ander teksten, maar ook voor constructievere samenwerkingen werden eerste afspraken gemaakt. Niemand verliet de hub met een ontevreden gevoel. Interessant om de groep over vijf jaar opnieuw bij elkaar te brengen en te zien waar de deelnemers dan staan.

Tekst: Marc van Naamen | NeemS
Foto's: Zaken Expert en Marc van Naamen | NeemS

No Comments Yet.

Leave a comment